Välkommen till Lycksele kommuns webbplats

Tjänsteleverantör

Som ansluten kund i bredbandsnätet kan du själv välja vilken tjänsteleverantör du vill beställa tjänster hos. Det finns inget tvång att ha alla tjänster hos samma leverantör och du kan när som helst byta tjänsteleverantör. 

Ta kontakt med dessa och se vad de har att erbjuda när det bland annat gäller tjänster, priser och support.

Följande tjänsteleverantörer säljer tjänster i stadsnätet:

Nyhet - Fritidshusabonnemang för bredband
VK Media erbjuder nu Lycksele möjlighet att få internet via ett fritidsabonnemang. Du behöver dock inte ett fritidshus för denna tjänst utan erbjudandet gäller alla anslutna hus i stadsnätet.

När du beställer ett fritidshusabonnemang får du 30 dagar som du kan nyttja på valfritt sätt under ett år.  Några dagar innan dagarna tar slut får du ett mail som meddelar att dagarna börjar ta slut och behöver fyllas på. Då kontaktar du VK Media igen för att fylla på 30 dagar till.

När du beställer ett abonnemang första gången ska du se till att din dosa på väggen (CPE:n) är strömsatt. Detta för att det ska vara möjligt för driften att se att de får kontakt när det kopplar på ljuset på tråden.

När du inte är i stugan/huset på ett par dagar bör du dra ur elsladden. Detta eftersom CPE:n själv kan skicka signaler och blir det för mycket kan det dras dagar i onödan. Ett fritidshusabonnemang är med andra ord ingen lösning om du har för avsikt kunna slå på värmen eller styra övervakning av stugan eller huset.

Du hittar mer information genom att klicka här!
Skriv in din adress i Lycksele och läs mer om erbjudandet.

Kontakta sidansvarig: Webmaster

Uppdaterad den 11 maj 2022