Till huvudinnehåll

Vikarier

Man i klassrum

Lycksele kommun har flera verksamheter som behöver medarbetare som kan arbeta vid behov och täcka upp vid korttidsfrånvaro. Är du intresserad av att jobba som vikarie i Lycksele kommun?

Att vara vikarie ställer krav på flexibilitet, då du med kort varsel kan kontaktas för att täcka upp vid frånvaro. Därför behöver du ha förmåga att ställa om och prioritera både ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter efter rådande förutsättningar. Som person behöver du ha lätt för att lyssna, sätta dig in i och förstå andra människor och deras behov. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt under ansvar, samtidigt som du ser arbetsgruppen som en tillgång för erfarenhetsutbyte och stöttning.  

Tillsammans arbetar vi för att ge förstklassig service till våra medborgare – där du som vikarie spelar en viktig roll! 

Är du intresserad av att jobba som vikarie i Lycksele kommun anmäler du intresse till en eller flera verksamheter genom att ansöka via de verksamhetsspecifika annonser som ligger ute på kommunens sida med lediga jobb. I annonserna kan du läsa om respektive verksamhet och om vad arbetet innebär, samt vilka krav som ställs.  

Sommarvikarier 

Ett bra sätt att få prova på ett yrke, skaffa sig erfarenhet och knyta värdefulla kontakter är genom sommarjobb. Som sommarvikarie stöttar du upp våra verksamheter under en eller flera perioder under månaderna juni-augusti. Vill du arbeta i Lycksele kommun i sommar så håll utkik efter våra platsannonser där vi söker sommarvikarier. Även platsannonserna för sommarvikariat hittar du på kommunens sida med lediga jobb.

För dig som söker feriepraktik kan du läsa mer på sidan Feriepraktik.

Kontakta sidansvarig: Webmaster
Fotograf: Jessica Tjällman

Uppdaterad den 12 december 2023