Till huvudinnehåll

Kvinnor som driver företag

Lycksele kommun tillsammans med övriga kommuner i Region 10 har lanserat ett digitalt affärsnätverk för kvinnor som driver företag inom Region 10. Välkommen till en grupp där du kan nätverka och be om stöd, delta i kunskapshöjande aktiviteter och hitta samarbetspartners.

Här kan man kan dela tips och diskutera idéer, be om hjälp och efterlysa eller erbjuda mentorskap. Dela med sig av sin arbetsvardag och ta del av andras. Innehållet som publiceras i gruppen kommer till största del att produceras av dig och övriga gruppmedlemmar, här bygger vi tillsammans ett forum för utveckling av kvinnor och kvinnors företag!

Det är en digital mötesplats för dig som identifierar dig som kvinna och driver företag inom Region 10*.

För att bli medlem måste du svara på några medlemskapsfrågor och godkänna gruppreglerna. Här hittar du gruppen och anmäler ditt intresse

Nätverket startades och drivs av projektet Strategisk samverkan för en hållbar näringslivsutveckling i möjligheternas region (SHiMR). Ett näringslivsutvecklingsprojekt inom Region 10 som syftar till ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt i regionen. Gruppen administreras av anställda inom projektet.

*Region 10 är en frivillig sammanslutning av tio kommuner inom Norr- och Västerbottens inland. Syftet är att stärka kommunernas utveckling, attraktionskraft och tillväxt. Kommunerna som samverkar är Arjeplog, Arvidsjaur, Dorotea, Lycksele, Malå, Norsjö, Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Åsele.

Uppdaterad den 2 april 2024