Till huvudinnehåll

Jobba hos oss

Hos oss i Lycksele kommun är våra medarbetare vår största tillgång. Som medarbetare får du vara med och göra skillnad på riktigt, varje dag. 

Lycksele kommun som arbetsgivare sysselsätter omkring 1 500 medarbetare inom ett 100-tal olika yrken. Några av yrkena är grundskollärare, specialpedagog, undersköterska, sjuksköterska, socialsekreterare, barnskötare, lokalvårdare, fastighetsingenjör och anläggningsarbetare. Tillsammans gör våra medarbetare en ovärderlig insats för kommunens invånare och besökare, ett arbete att vara stolt över. 

Värdeskapande jobb

Att vara anställd i Lycksele kommun har många fördelar. Här erbjuder vi intressanta, utmanande och viktiga jobb som skapar värde för många människor. Att vara med och stötta äldre, inspirera barn till lärande eller bygga ett tryggt samhälle är bara några exempel på vad du kan bli delaktig i. Samtidigt ger vi dig en trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter. Du hittar mer information om våra förmåner på sidan vårt erbjudande. 

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare och behöver såväl vikarier för kortare uppdrag som tillsvidareanställda för mer långsiktiga åtaganden. Våra lediga jobb hittar du på kommunens sida för lediga jobb, där kan du också prenumerera på våra platsannonser och få notiser när nya jobb publiceras. 

Natur och stadsliv

Att jobba i Lycksele kommun innebär även att du får det bästa av två världar i form av både natur och stadsliv. Lycksele är staden i Lappland som har naturen runt hörnet. Här har du omedelbar närhet till orörd natur med vilda älvar och djupa skogar, utan att ge avkall på den service och alla de bekvämligheter som stadslivet erbjuder. Från flygplatsen tar du dig dessutom snabbt till Stockholm och vidare till kontinenten!  

Kontakta sidansvarig: Webmaster

Uppdaterad den 12 december 2023