Till huvudinnehåll

Jobba hos oss

Hos oss får du vara med och göra skillnad på riktigt, varje dag. Våra medarbetare gör en ovärderlig insats för kommunens invånare och besökare och det är något att vara stolt över. 

Lycksele kommun som arbetsgivare sysselsätter omkring 1 400 medarbetare inom olika områden. Några av våra olika yrkeskategorier är grundskollärare, specialpedagoger, undersköterskor, sjuksköterskor, socialsekreterare, barnskötare, lokalvårdare, fastighetsingenjörer och anläggningsarbetare.

Att jobba i Lycksele kommun innebär att du får vara med och skapa värde för andra människor. Inom kommunens olika verksamheter har vi några av Sveriges viktigaste jobb, där du hjälper och stöttar människor genom livets olika skeden. 

Goda utvecklingsmöjligheter och stort inflytande

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter och ett stort inflytande över din arbetssituation. Vi värnar om våra medarbetare och strävar efter att ta tillvara på den fantastiska kompetens som finns i kommunen. Lycksele kommun söker ständigt nya medarbetare och behöver såväl vikarier för kortare uppdrag som mer långsiktiga åtaganden.

Att jobba i Lycksele kommun innebär även att du får det bästa av två världar i form av både natur och stadsliv. Lycksele är staden i Lappland som har naturen runt hörnet. Här har du omedelbar närhet till orörd natur med vilda älvar och djupa skogar, utan att ge avkall på alla de bekvämligheter som stadslivet erbjuder. 

Vi hoppas och tror att du ska trivas i Lycksele kommun!

Kontakta sidansvarig: Webmaster

Uppdaterad den 22 mars 2021