Till huvudinnehåll

Anslagstavla blir digital

Bild på en pratbubbla där det står digital anslagstavla

Kommunens officiella anslagstavla blir digital från och med den 1 januari 2018. På anslagstavlan kan du precis som tidigare läsa anslag om justerade protokoll och kungörelser. 

Från och med den 1 januari 2018 kan du se kommunens officiella anslagstavla här på hemsidan. Tidigare har anslagstavlan enbart kunnat ses i Stadshusets foajé. Förändringen möjliggör att du inte behöver besöka den fysiska anslagstavlan för att se vilka beslut som är fattade och vilka kungörelser som finns. Vilket är viktigt för dig som medborgare då du kan överklaga fattade beslut.

Som kommun är vi skyldiga att anslå på den officiella anslagstavlan och enligt den nya kommunallagen ska alla kommuner erbjuda en digital anslagstavla. Detta innebär att de anslag som kommer efter årsskiftet enbart kommer att synas på webben och att den fysiska tavlan som fanns i Stadshuset kommer tas bort. Medborgare och andra kan läsa anslagstavlan genom att använda datorn som finns i Stadshusets foajé eller någon av Bibliotekets datorer.

Här kan du se kommunens anslagstavla

Uppdaterad den 29 december 2017