Till huvudinnehåll

Vill du testa elcykel under en månad?

Elcykel fotad utanför Lyckseles stadshus med grönskande omgivning

Är du en person som ofta använder bilen och har max fem kilometer till jobbet, affären och till fritidsaktiviteter? Lycksele kommun erbjuder nu en möjlighet att testa en elcykel under en månad. Den person som bäst uppfyller kriterierna kommer att få låna cykeln.

Som ett led i Lycksele kommuns miljöarbete har en elcykel köpts in. Nu har du möjlighet att få testa denna elcykel under en månad.
- Genom att cykla i stället för att ta bilen bidrar du till minskad klimatpåverkan, får gratis motion och friskluft samtidigt som dina drivmedelskostnader minskar, säger Jamal Mouneimne, energi-och klimatrådgivare.

Anmäl senast 8 juli
Vill du testa en elcykel under en period? Anmäl ditt intresse via mejl till jamal.mouneimne@lycksele.se. Senast den 8 juli 2019 vill vi ha din anmälan.
Ange hur ofta du kör bil samt hur långt du har till jobbet/affären/fritidsaktiviteter. Kom ihåg att skriva in dina kontaktuppgifter.
- Jag hoppas på ett stort intresse. Den person som bäst uppfyller kriterierna blir den som kommer att få låna elcykeln. Om flera har liknande förutsättningar blir det lotten som avgör, säger Jamal Mouneimne.

Lånas ut sommar/höst
Elcykeln, med tillhörande cykelhjälm, lånas ut till sommaren/hösten enligt överenskommelse.

Uppdaterad den 28 juni 2019