Till huvudinnehåll

Vill du testa en elcykel?

Bild på elcykel

Är du en person som ofta använder bilen och har max fem till sex kilometer till jobbet, affären och till fritidsaktiviteter? Lycksele kommun erbjuder nu en möjlighet att testa en elcykel under två veckor under perioden 1 juni till 15 augusti. Den person som bäst uppfyller kriterierna kommer att få låna cykeln.

Som ett led i Lycksele kommuns miljöarbete har en elcykel köpts in via ett projekt. Nu har du möjlighet att få testa elcykeln under två veckor.
- Genom att cykla i stället för att ta bilen bidrar du till minskad klimatpåverkan, får gratis motion och friskluft samtidigt som dina drivmedelskostnader minskar, säger Jamal Mouneimne, energi-och klimatrådgivare.

Anmäl senast den 25 maj
Vill du testa elcykeln under en period? Anmäl ditt intresse via mejl till
jamal.mouneimne@lycksele.se. Senast den 25 maj 2020 vill vi ha din anmälan. Ange hur ofta du kör bil, samt hur långt du har till jobbet/affären/fritidsaktiviteter. Kom ihåg att skriva in dina kontaktuppgifter.
- Jag hoppas på ett stort intresse som förra året. Om flera har liknande förutsättningar blir det lotten som avgör, säger Jamal Mouneimne.

Lånas ut sommar
Elcykeln, med tillhörande cykelhjälm, lånas ut till sommaren enligt överenskommelse.

 

Uppdaterad den 11 maj 2020