Till huvudinnehåll

Besök oss under "En dag på stan"

En dag på stan, stadsparad med röda mattan

Under ”En dag på stan”, lördag 24 augusti klockan 10.00-15.00, finns Lycksele kommun på torget för att visa vad vi kan erbjuda under årets tema "Vägen till karriären". 

På lördag anordnar Företagarna i Lycksele tillsammans med JKEvent en företags- och föreningsmässa på torget i Lycksele. En dag då företag och föreningar i kommunen ges möjlighet att visa upp sin verksamhet.

Lycksele kommun finns även på plats. HR-enheten kommer att lyfta fram de yrken som kommunen har ett stort behov av och det finns även möjlighet att ställa frågor om heltidsreformen. Även Utbildningscentrum deltar för att visa upp vilka utbildningsmöjligheter som finns och hur man som vuxen kan få en ny karriär genom att studera vidare. Elever från flera olika program vid Tannbergsskolan är engagerade och kommer att finnas tillsammans med de Lyckseleföretag som ställer ut.

Träffa nyföretagare
Näringslivskontoret marknadsför kommande aktiviteter för företag som erbjuds via näringslivsprojektet NiMR, näringslivsutveckling i möjligheternas region. Lycksele kommun har erbjudit samtliga nyföretagare i kommunen att stå i Näringslivskontorets monter under dagen. Där kan du passa på att träffa några av dem och ta del av deras produkter/tjänster. Dessutom är Lyckseles nya näringslivschef Gustaf Axelsson på plats.

I samma monter finns även Lycksele kommuns energirådgivare som erbjuder kostnadsfri rådgivning till privatpersoner, småföretag, organisationer och föreningar. 

Välkommen att besöka oss under "En dag på stan"!

Uppdaterad den 22 augusti 2019