Till huvudinnehåll

Vattenloppar, musslor och sjöhästar

badande kille

Det är bara dagar kvar tills Simhallen fylls upp med både vattenloppor, musslor och sjöhästar – nu är det äntligen dags för vårens olika simskolor. - Det känns jätteroligt att äntligen dra igång barnaktiviteterna igen säger Ingegerd Åslund, chef på Simhallen. 

Det finns fortfarande ett antal platser kvar i några av grupperna, intresset verkar vara stort.

Är du intresserad av att delta i någon av grupperna kan du anmäla dig direkt i receptionen på Simhallen eller via telefon 0950-101 58. Alla kurser startar vecka 3 och kostar 700 kronor/10 lektioner.

Vattenloppor, Måndagar kl. 14:00 (3 - 4 åringar)
Tillsammans med badande föräldrar/vuxen. Vi leker och har skoj tillsammans och får, förutom vattenvana, lära oss säkerhet i och vid vatten.

Musslor, Tisdagar grupp 1 kl. 14:00, grupp 2 kl. 14:50 (För barn födda 2012 eller tidigare)
För barn som har grundläggande vattenvana och kan röra sig i och vid vatten. Vi utvecklar tillsammans en trygghet i att kunna doppa, bubbla och glida i vattnet.

Sjöhästar, Onsdagar grupp 1 kl. 14:00, grupp 2 kl. 14:50 (För barn födda 2012 eller tidigare)
För barn som vill lära sig grunderna i simning. Barnet ska vara bekväm i vattnet, kunna bubbla och doppa hela huvudet. Barnet bör kunna lyssna och ta till sig instruktioner.

Simskola, Torsdagar kl. 15:00 (För barn födda 2011 eller tidigare)
För barn som är vattenvana. Barnet ska kunna flyta och glida och kanske har barnet redan tagit sitt första simtag. Barnet bör kunna lyssna och ta till sig instruktioner.

 

Uppdaterad den 10 januari 2018