Till huvudinnehåll

Tillfälligt utegym i Stadsparken

Lycksele kommun och Omnigym bjuder in alla i Lycksele att träna på ett tillfälligt utegym med nio maskiner för hela kroppen. Ta med dina träningskompisar och kom och njut av en härlig träningsupplevelse utomhus. Gymmet är öppet alla dagar, dygnet runt, till och med den 31 oktober.

Lycksele kommun och Omnigym bjuder in alla i Lycksele att träna på ett tillfälligt utegym med nio maskiner för hela kroppen. Ta med dina träningskompisar och kom och njut av en härlig träningsupplevelse utomhus. Gymmet är öppet alla dagar, dygnet runt, till och med den 31 oktober 

Invigning med Omnigym, StepIn och Skidgymnasiet
Onsdag den 27 september kommer ett turnégym från Omnigym att anlända till Stadsparken. Invigning är kl. 11:00 – 13:00 där representanter från Skidgymnasiet, StepIn, Korpen och företaget Omnigym på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma i gång med träningen samt en genomgång av alla maskiner.

Invigning: Onsdag den 27 september klockan 11:00 - 13:00

Var?: Stadsparken Djupskolavan, Skolgatan 8-10 

Omnigym gymdelar.jpg

Tillfälligt i fyra veckor
Under fyra veckor till kan du träna på turnégymmet som innehåller 9 st utrustningar med justerbara vikter som kan anpassas efter egen förmåga, vilket gör att det passar både för dig som är nybörjare eller dig som är van att träna styrketräning. 

 

Uppdaterad den 27 september 2023