Till huvudinnehåll

Tannbergsskolan

Det planerade Öppet hus för elever och målsmän den 22 augusti ställs in och sker istället digitalt i september. Måndag den 23 augusti, klockan 8:30 är eleverna välkomna till upprop och introduktionsdag med sina respektive mentorer. 

Öppethus på Tannbergsskolan den 22 augusti för elever och föräldrar ställs in på grund av den ökade smittspridningen i Västerbotten efter semestern. Det ställs in för att inte riskera en ökad smittspridning genom att samla fler än alla blivande elever. Målsmän kommer i stället att erbjudas en digital informationskväll i september med information om Tannbergsskolans rutiner, får möta mentorerna och kan ställa frågor.

Måndag den 23 augusti, klockan 8:30 är eleverna välkomna till upprop och introduktionsdag med sina respektive mentorer. Salar anslås i huvudentrén på Tannbergsskolan och mentorerna möter upp eleverna. Undervisning enligt schema börjar på tisdagen den 24 augusti. Har du frågor kan du vända dig till receptionen tel: 0950-168 10, 169 25 ( 8:00-12:00 ).

 

Uppdaterad den 17 augusti 2021