Till huvudinnehåll

Skolavslutningstider för kommunens skolor

Bild när studenter åker på flak runt centrum. Foto Nina Lindberg

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg för alla elever i kommunens skolor. I Lycksele är det skolavslutningar onsdag 7 juni, torsdag 8 juni och fredag 9 juni.

Här finns tider och information samlade för våra skolor. Mer detaljerad information om avslutningsdagen har gått ut till vårdnadshavare och elever på respektive skola.

Skolavslutningar onsdag 7 juni

Ruskseleskolan
Förskoleklassbarnen har sommarfest tillsammans med förskolebarnen onsdag den 7 juni klockan 18.00.

Skolavslutningar torsdag 8 juni

Hedlundaskolan
Avslutning på kvällen klockan 18.00.

Knaftenskolan
Avslutning på kvällen klockan 18.00.

Kristinebergsskolan
Avslutning i Björksele kyrka klockan 18.00.

Skolavslutningar fredag 9 juni

Finnbacksskolan
Avslutning i Stadskyrkan. Elever i årskurs 7 och 8 samlas 08.45 vid kyrkan och elever i årskurs 9 samlas 09.45 vid kyrkan. Med tanke på brandsäkerheten är antalet besökande begränsat. Bänkarna längst fram i kyrkan är reserverade för eleverna. Anhöriga får delta i mån av plats. Gemensam avslutning med fika för eleverna i årskurs 9 tillsammans med handledare och personal hålls på MB klockan 11.15.

Forsdalaskolan
Avslutning på Gammplatsen klockan 10.15.

Furuviksskolan 
Avslutning på skolgården klockan 08.30.

Norrängsskolan
Avslutning på Badparken. Eleverna samlas klockan 08.30 i respektive klassrum och går sedan tillsammans till badparken, där det finns olika aktiviteter att välja på. Lunch serveras på badparken. Mer information om dagen har skickats ut till vårdnadshavarna i Infomentor.

Södermalmsskolan
Avslutning på Gammplatsen klockan 08.30.

Tannbergsskolan
Avslutning i sporthallen klockan 10.00 med bland annat underhållning och stipendieutdelning. Avgångseleverna samlas vid 08.00 för fotografering och årskurs 1 och 2 samlas vid 09.30. Information om vart eleverna ska samlas finns anslagen på skolan.

Klockan 13.10 springer de nyblivna studenterna ut ner mot idrottsplanen där uppvaktning av studenterna sker enligt anvisningar.

Umgranseleskolan 
Avslutningen i kapellet. Eleverna samlas först på skolan och går sedan vidare till kapellet vid 08.10. Fika finns till försäljning.

Uppdaterad den 8 juni 2017