Till huvudinnehåll

Rekryteringsmässa i Lycksele

Glad kvinna

Söker du arbete? Då ska du besöka Medborgarhuset i morgon. Där arrangerar Arbetsförmedlingen en rekryteringsmässa som riktar sig både till alla som söker sommarjobb och till dem som söker mer varaktiga anställningar. 

Den 21 februari, klockan 13.00-15.00, anordnar Arbetsförmedlingen en rekryteringsmässa på Medborgarhuset i Lycksele. Ungefär 25 arbetsgivare från branscher som exempelvis handel, industri, transport och omsorg finns på plats för att träffa arbetssökande och få berätta om sina verksamheter.

Sök jobbet direkt på plats
Rekryteringsmässan riktar sig till alla som söker arbete, är arbetslösa eller vill byta jobb. Ett tips till dig som besöker mässan är att ta med flera exemplar av ditt CV med tydliga kontaktuppgifter, och gärna med ett foto, för att lämna till arbetsgivare.
– När det gäller sommarjobben börjar arbetsgivarna att annonsera ut sina jobb allt tidigare eftersom det blivit större konkurrens om de sökande. Vill man ha ett sommarjobb ska man inte vänta med att söka utan göra det nu, säger Ulrika Westergren, sektionschef, Arbetsförmedlingen i Lycksele.

Ett bra sätt att mötas
– Den här formen av rekrytering, där den som söker jobb och den som söker medarbetare får träffas personligen, brukar vara uppskattad av alla. Det blir ett enklare möte och man får ett första intryck av varandra, säger Ulrika Westergren.

Går att få tips på plats
Besökare kan även få information om hur man kan få ett arbete utomlands samt få tips på hur man skriver en bra ansökan.

Uppdaterad den 20 februari 2018