Till huvudinnehåll

Lycksele visas upp på TV3

Templet Lycksele

Några av er har kanske redan sett det men just nu visas bilder från Lycksele upp på TV3.
- Lycksele bjuder på ett fantastiskt vinterlandskap och vackra platser och var självskriven på vår lista över orter vi ville visa, säger Susanne Nylén presschef på MTG Sverige.

TV3 har sedan i våras en ny grafisk design som innebär att bilder från olika platser runt om i Sverige visas upp i samband med tevekanalens reklampauser.

Härliga vinterstäder
TV3 fyller 30 år den 31 december och för att fira att kanalen funnits i folks vardag i tre decennier vill man visa upp olika delar av Sverige. Just nu är fokus på härliga vinterstäder, däribland Lycksele.
- I TV3:s nya menyer har vi åkt runt i Sverige för att med bilder visualisera vårt land från norr till söder och förhoppningen är att våra tittare ska sitta i soffan och känna igen sin hemort. Lycksele bjuder på ett fantastiskt vinterlandskap och vackra platser och var självskriven på vår lista över orter vi ville visa, säger Susanne Nylén presschef på MTG Sverige som driver kanalen.

Musikskolan i snöskrud
Templet, Ispelaren med höghusen i bakgrunden och Lappkåtan är de bilder som presenteras från Lycksele. Andra städer som visas upp under december månad är Falun, Gävle, Kiruna, Umeå och Luleå.

Stort tack till Lyckselefotograferna Samuel Arnfjell och Andreas Jakobsson som tagit bilderna som valdes ut. 

Fotograf: Andreas Jakobsson

Uppdaterad den 8 december 2017