Välkommen till Lycksele kommuns webbplats


Lycksele kommun lanserar ny webb

Skärmklipp på den nya webbplatsens startsida

Lycksele kommuns webbplats har fått nya funktioner, nytt utseende och ett responsivt gränssnitt. Sidan lanseras i dag tisdag den 17 januari och fortsatta utvecklingar är planerade.

Vi har arbetat för att ta fram en sida som är enkel och tydlig för dig som medborgare. Den nya webbplatsen är responsiv vilket innebär att den fungerar lika bra oavsett om du surfar från en mobil, läsplatta eller dator. Några av de nya funktionerna är bildspel och kontaktblock.

Arbetet med utveckling av innehållet i form av text och bilder fortsätter. Vi mottager gärna tips och förslag till förändringar samt synpunkter och frågor om webbplatsen. De kan skickas till mejladressen webmaster@lycksele.se.

Utveckling under 2017
I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på att göra webbplatsen än mer användarvänlig. Detta för att våra medborgare ska hitta informationen på ett enkelt sätt samt kunna hantera sina ärenden direkt på webben.

Under året kommer vi bland annat skapa bättre möjlighet för medborgarna att skicka in synpunkter och lägga in texter på lättläst svenska för att skapa en mer tillgänglig webbplats.

Uppdaterad den 17 januari 2017