Till huvudinnehåll

Nu lanserar vi Leva i Lycksele

Bild på kvinna som ler och har en liten pojke i knät, solig bild

Det är ett bra val att leva och bo i Lycksele. Här finns livskvaliteten som många söker. Kanske handlar det om att barnen kan gå i en trygg och bra skola, att  naturen finns runt knuten eller att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna. Alla drömmar ser olika ut. 

Är du intresserad av att flytta hit eller vill du bara hålla dig informerad om vad som händer i vår kommun? Nu lanserar vi vår nya inflyttarserviceportal. Leva i Lycksele har vi valt att kalla den här sidan som ger dig information om hur det är att bo och leva i Lycksele kommun.

Nytt jobb, ny bostad, nya vänner och nya möjligheter. Hur vill vi bo? Vart ska barnen gå i skola? Vad finns det att göra på fritiden i Lycksele? Det är några av de frågor vi försöker besvara på webbsidan Leva i Lycksele. 

En kommun i utveckling
Lycksele är en kommun i utveckling, nya företag etablerar sig här och både affärsliv och samhällsliv utvecklas vidare. I Lycksele har du nära till allt och kan förena arbete med fritid, kultur och närhet till naturen. Utvecklingen fortsätter i Lycksele, året runt.

Välkommen att bli en del av den!

Besök lycksele.se/levailycksele

Uppdaterad den 9 juni 2021