Till huvudinnehåll

Lekplatsen på Forsdala stängd på grund av restaurering

Lekplatsen på Forsdala mellan Silver- och Kopparvägen restaureras under hösten och är där med stängd under byggnadstiden.

Lekplatsen beräknas vara klar under hösten 2023 men kommer vara stängd för allmänheten under byggnadstiden. Tack för att ni respekterar arbetsområdet, det inhägnade området är till för er och era barns säkerhet och får ej beträdas.

Små- och storbarns lek

Några av de befintliga lekutrustningarna som bedöms vara säkra och godkända efter besiktning blir kvar medan andra byts ut. Lekplatsen blir utformad så att det ska finnas lekutrustningar för barn i alla åldrar, både enklare lekhus samt mer utmanande lekutrustningar för de större barnen.

Belysning och pulkabacke

Belysning finns i lekplatsen sedan tidigare men en till belysningspunkt har efterfrågats av allmänheten och boenden i närheten. Under vintern är kullen i lekplatsen en pulkabacke som nyttjas väl av boenden i närheten, i och med restaureringen monteras även en belysningspunkt på backen.

Linbana, klätternät, lekhus, klättertorn

Några av de nya lekutrusningar som monteras upp är bland annat en linbana, ett 4 meter högt klätternät, mindre lekhus till dom mindre barnen samt ett klättertorn.

Medite Kompan 555x300.jpg

Peak Kompan.jpg

Bilder: Kompan

Uppdaterad den 17 augusti 2023