Till huvudinnehåll

Leif är Årets eldsjäl och glädjespridare 2019

Leif Broberg och Gunilla Johansson

En eldsjäl är en person som brinner för något, en ideell kraft som gör ett fantastiskt arbete, ofta i det tysta. Det som förenar eldsjälar är att de inte har något vinstintresse och att de inte tänker på sig själva i första hand.

I samband med Sommarfröjd 2019 den 12 juni delades diplom ut till Leif Broberg. Utmärkelsen delades ut av Socialnämnden genom Gunilla Johansson.

Motiveringen lyder
Som eldsjäl och glädjespridare har Leif under många år arbetat för att hjälpa och stödja människor. Framför allt genom sitt stora engagemang i LHIF, där han med gedigna bocciakunskaper bidrar till en meningsfull fritid för ungdomar med funktionsvariationer.

Leif är även verksam som ledare av vattengympa för seniorer och aktiv i föreningslivet tex. som frivillig på Seniorcafé. Har även under en period besökt äldreboenden och spelat boccia med de äldre. Leif ger mycket av sin tid till andra. Hans hjärta bankar inte enbart för ishockey, utan rymmer så mycket mer som kommer många till glädje.

Med bred kunskap, många färdigheter och stor ödmjukhet berikar Du livet för människor. En inspiratör och ett föredöme som verkligen bryr sig! Tack Leif!

Uppdaterad den 20 juni 2019