Till huvudinnehåll

Klart med ny vd för Industrihus

André Sandström

Det blir André Sandström som efterträder Oswald Öjebrandt som vd för Lycksele industrihus AB.
- Det känns spännande på många sätt, säger André Sandström.

Rekryteringsprocessen för en ny vd till Lycksele Industrihus AB är nu avslutad. Det blir André Sandström som tar över bolagets vd-post.
- Det känns som en väldigt spännande utmaning att ta vid det arbete som Oswald gjort, speciellt med tanke på att det går väldigt bra för många av våra företag i Lycksele, säger Sandström.

Ser fram emot kundkontakt
Förutom många års erfarenhet av företagande har André Sandström de senaste 14 åren arbetat som Sverigechef för Nordic Comfort Products AB, ett företag inom möbelproduktion till kontorsmiljöer.
- Jag tycker att det är fantastiskt roligt med kundkontakter och kundrelationer. I rollen som vd för industrihus handlar det om nuvarande och tilltänka hyresgäster. Jag vill att företag ska känna att i Lycksele där funkar det, där är det riktigt bra och där vill vi verka, säger han.

Tillträder i augusti
Lycksele Industrihus AB, ett av Lycksele kommun helägt bolag, tillhandahåller företagslokaler och mark för näringslivets utveckling. André Sandström tillträder som vd för bolaget i mitten av augusti 2018. Fram till dess är det Oswald Öjebrandt som håller i rodret.

Uppdaterad den 22 mars 2018