Information till livsmedelsföretagare
Den 14 februari håller Livsmedelsverket ett seminarium för företag om den nya riskklassningsmodellen.
Arbetet med en ny modell för att beräkna hur mycket kontroll som livsmedelsföretag ska få, så kallad riskklassning, har pågått under flera år. Efter två remissomgångar har Livsmedelsverket tidigare i år beslutat om en färdig modell.
Tisdagen den 14 februari klockan 9-11 bjuder Livsmedelsverket in till digitalt seminarium där du som företagare eller branschrepresentant kan delta för att få mer information om den nya riskklassningsmodellen.
I slutet av seminariet finns möjlighet för deltagarna att ställa frågor. För dig som inte kan delta denna tid kommer presentationen att spelas in, så du kan ta del av den i efterhand.
Mer information och länk till mötet hittar du på Livsmedelsverkets hemsida https://www.livsmedelsverket.se/foretagande-regler-kontroll/nyheter-for-livsmedelsforetag/nyheter-for-foretag/ny-inbjudan-till-digitalt-seminarium-om-nya-riskklassningsmodellen
Uppdaterad den 7 februari 2023