Till huvudinnehåll

Idolvinnare till skolavslutningen

Bild på Tusse och  Natalie Carrion

Den 10 juni är det dags för skolavslutningsfest på torget i Lycksele. Bland artisterna som ska uppträda finns en Idolvinnare.

För 17:onde året i rad är det skolavslutningsfest på torget i Lycksele. Årets artister till skolavslutningsfesten på torget är nu bokade.
- Vi kan även detta år meddela att vi inte bokat bara en, utan två artister som kommer att uppträda på stora scenen på torget, säger Johanna Melin från Lycksele fritidsgårdar.

Deltagare i Talang
Först ut är artisten och 2019 års Idolvinnare Tusse. Många fick upp ögonen för artisten under Idol men Tusse har varit aktiv sedan 2018 då han deltog i TV4:s succéprogram ”Talang”. Efter att ha knipit hem en semifinalplats släpptes första singeln ”My Soul Is Calling You” som är en hyllning till hans bortgångna mor. Året efter följdes debutsingeln av andra singeln ”A Better You”, en mycket hyllad tolkning av Whitneys Houstons ”How Will I Know” och även vinnarlåten i Idol, ”Rain”.

Uppvuxen i Lycksele
Även artisten Natalie Carrion kommer att uppträda på Lyckselescenen. Hon är en driven artist med Lyckseleanknytning som uppmärksammats för sin karaktäristiska röst och personliga texter. Ett album, en EP och tre singlar senare så är det nu dags för henne att äntra scenen i Lycksele. Dessutom kommer Jannike Stenlund att vara kvällens konferencier och kanske bjuder även hon på några av sina låtar under kvällen.
- Vi ser fram emot en fartfylld, rolig kväll på torget, säger Johanna Melin.

Kontakta sidansvarig: Webbmaster
Fotograf: Harald Nilsson (Tusse) och Lisalove Bäckman (Natalie Carrion)

Uppdaterad den 20 februari 2020