Till huvudinnehåll

Lycksele bibliotek stängt

Regeringen har meddelat nya hårdare corona-åtgärder som införs i hela landet. Det genom ytterligare nationella restriktioner för att stoppa smittspridningen.

Från och med lördag den 19 december är Lycksele bibliotek stängt. Beslutet gäller till och med den 24 januari. Detta inkluderar även eRUM samt biblioteksbussens verksamhet. 

Återlämning
Återlämning sker i lådorna i foajén när entrén är öppen eller i brevlådan utanför biblioteket. Brevlådan töms löpande. 

Observera att vi inte har några förseningsavgifter. 

Lån och reservationer
Du som har fått ett meddelande om att du har en reserverad bok att hämta hos oss kan hämta den utanför entrén. Kontakta oss per mejl eller telefon för att komma överens om dag och tid.  

Det går inte att göra nya reservationer eller låna nya böcker. Vi har inte hemleverans för tillfället. 

Studenter och kurslitteratur
Du som studerar och är i behov av kurslitteratur kan kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig med reservationer. Observera att du måste kunna hämta litteraturen utanför bibliotekets entré enligt överenskommelse. 

Datorer
Eftersom biblioteket är stängt kan du inte använda våra datorer. 

Tidningar och foajén
Alla dagstidningar är undanplockade tills vidare. Inga nya dagstidningar läggs ut. Observera att det inte är tillåtet att uppehålla sig i foajén. Endast återlämning av böcker. 

Kontakta oss
Telefontid måndag-fredag 10:00-15:00, telefon 0950-168 25

Melj biblioteket@lycksele.se

Här kan du läsa mer om de nya åtgärderna: https://www.regeringen.se/artiklar/2020/12/ytterligare-nationella-restriktioner-for-att-hejda-smittspridning/

 

Uppdaterad den 21 december 2020