Till huvudinnehåll

Hälsorundan 2023

Välkommen till Hälsorundan 2023 och invigningen av Entré Multifunktionsbanan och utegymmet på Tannenområdet. 

Torsdag den första juni mellan klockan 17–19 anordnar Lycksele kommun och Region Västerbotten tillsammans med föreningslivet i Lycksele Hälsorundan 2023. Arrangörerna vill tillsammans inspirera Lyckseleborna att röra på sig mer och bjuder därför in till en kväll med aktiviteter för alla åldrar. I samband med detta sker även invigningen av Entré Multifunktionsbanan och utegymmet på Tannenområdet. Fritidschef Jenny Lidqvist, parkingenjör Lisa Norberg, kommunstyrelsens ordförande Roland Sjögren och kommundirektör Christer Normark deltar vid invigningen. Instruktörer finns på plats för att visa utegymmets olika stationer.

Hela Lycksele i rörelse
Hälsorundan är en kväll för alla. Det är kostnadsfritt och det finns flera aktiviteter att prova på under kvällen. Slingan runt Långtjärn är asfalterad så att den som har rullator eller rullstol kan ta sig runt. Du behöver inte anmäla dig för att delta under kvällen och du väljer en aktivitet som passar dig när du är på plats.

Under kvällen visar även Lyckseles föreningsliv upp sig. Det kommer även att finnas en tipsrunda med utlottning av priser. Parasport Västerbotten och Hjälteföreningen deltar också under kvällen. Maskotarna Bodil Krokodil och Lyllo välkomnar alla barn och delar ut tandborstar och frisbees så långt det räcker. Under kvällen bjuds det på wok eller korv med bröd. Vi samlas vid utegymmet som ligger alldeles intill Tannbergsskolans stora parkering.

Uppdaterad den 25 maj 2023