Till huvudinnehåll

Fototävling 2021

Bidra till bilden av det - Hållbara Lycksele - genom att delta i sommarens fototävling.

Hållbarhet är så många saker. Allra mest handlar det om att skapa den framtid vi vill ha, värna om de platser och den miljö där vi trivs och mår bra. Många av oss hittar guldkornen under sommarmånaderna. Vi vill därför se om vi, tillsammans med er, kan fånga hållbarhet i en bild. Därför genomför vi en fototävling som pågår fram till v.38.

Använd semestern till att föreviga de här speciella miljöerna och dela dem.    Fota med din mobilkamera vad du gör på platsen och det du uppskattar mest. Tanken med tävlingen är visa på målet med vårt Hållbarhets-arbete.

Skicka in bilderna till hallbara@lycksele.se                                                                     

Skriv i ämnesraden:  Här trivs jag, här mår jag bra. 
Då deltar du i tävlingen och är med i utlottning av fina priser.

Vinnarna dras av en jury på Lycksele kommun. Bidragen kommer att visas på Lycksele kommuns webb och i sociala medier i höst som en del av SEE Hållbarhetsvecka.

Du kan också initiera något till SEE Hållbarhetsvecka 20-27 september.

Fototävlingen är en del av de aktiviteter som kommer att ske under SEE-Hållbarhetsveckan. Vi vill dock bjuda in alla som vill, att komma med uppslag till ytterligare aktiviteter och bidrag till Hållbarhetsveckan.

Du är välkommen att komma med förslag som du, din förening/ditt företag vill delta med. Under augusti månad går vi igenom alla inskickade bidrag och sammanställer dessa i ett program. Passa på att få lite uppmärksamhet kring just ert hållbarhetsarbete. Det kan vara alltifrån hur ni samåker, till insamlingar av plast, hur mycket ekologiskt kaffe ni dricker just den här veckan, eller något helt annat!

Kanske kan ni initiera en utmaning till andra föreningar/företag?

Skicka in era uppslag till hallbara@lycksele.se

Uppdaterad den 6 juli 2021