Till huvudinnehåll

Följ arbetet med attraktiva Lycksele

Ett glatt gäng människor

Nu kan du följa arbetet kring attraktiva Lycksele här på hemsidan. Många processer är igång och parallellt med detta pågår rekrytering av en projektledare.  

1 juni 2017 släppte Arbetsförmedlingens generaldirektör nyheten om att myndigheten skulle etablera ett kundcenter i Lycksele med 100 nya medarbetare – samtliga akademiker. Sedan dess har den ena positiva nyheten efter den andra om Lyckseles starka arbetsmarknad rapporterats.

Projektmedel beviljade
För att möta och ta tillvara denna möjlighet på bästa sätt har vi genom projektet ”100 nya jobb” möjlighet att jobba strukturerat med att ta fram en bra arbetsmodell för att säkerställa att processerna och resurserna nyttjas på ett optimalt sätt. Projektet har beviljats medel från Region Västerbotten.

Söker projektledare
Nu pågår en rekrytering av en projektledare, en person som ska vara med att utveckla, paketera och marknadsföra Attraktiva Lycksele. Projektledaren kommer att jobba i team med processledare och flera funktioner inom bland annat kommunkoncernen, det privata näringslivet, landstinget, arbetsförmedlingen och civilsamhället. 

Många sökandeGrete Vesteraas
Vid ansökningstidens utgång hade 26 personer sökt tjänsten.
- Det är väldigt roliga att så många vill vara med och arbeta för att utveckla Lycksele. Vi har fått in ett stort antal kvalificerade ansökningar, anställningsintervjuer ska genomföras under sommaren, säger Grete Vesteraas, processledare. 

 

Du kan följa arbetet som sker inom attraktiva Lycksele här på hemsidan. Sidan är under uppbyggnad så informationen fylls på allt eftersom.

Uppdaterad den 4 juli 2018