Till huvudinnehåll

Fjärrundervisning för Tannbergsskolan

framsidesbild Tannen

Från och med i morgon fredag den 5 februari och under hela vecka 6 kommer Utbildningscentrum/Tannbergsskolan att gå över till fjärrundervisning.

I nuläget handlar det om 11 elever och tre personal på Tannbergsskolan som den senaste veckan har testats positiv för covid-19. Skolan har efter samråd med smittskyddsläkare på Region Västerbotten beslutat att övergå till fjärrundervisning från och med fredag och under vecka 6. Detta som en åtgärd för att begränsa ytterligare smittspridning.

Från och med i morgon fredag gäller följande: 
Yrkesförberedande klasser kommer att ha sina karaktärsämnen på plats på skolan enligt en detaljerad planering för varje klass. Undantaget är vård- och omsorgsprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet. Information kommer via rektor och mentor. Gymnasiegemensamma ämnen sker via fjärrundervisning enligt schema. 

Vissa undantag
Högskoleförberedande klasser har sin undervisning via fjärrundervisning enligt schema.  Undantag för vissa estetiska kurser. 
Gymnasiesärskolan och LärVux har sin undervisning på plats. 
Ny information kommer under torsdag vecka 6. 

Matlåda
Matlåda för er som har undervisningen på fjärr kan beställas via excelarket boka matlåda.

Fjärrundervisning
Fjärrundervisning innebär att alla följer sitt vanliga schema fast hemifrån via datorn. Eleverna förväntas vara uppkopplade via den länk som handledarna skickar ut och följa det ordinarie skolschemat.

 

 

 

 

Uppdaterad den 4 februari 2021