Till huvudinnehåll

Fira Lyckseles avgångselever 14 juni

Studenter på lastbilsflak

Den 14 juni är det skolavslutning och för avgångseleverna vid Tannbergsskolan och Finnbacksskolan väntar nya äventyr. I morgon kan du vara med och fira en glädjens dag på kommunens gator och torg. Här är hålltiderna som gäller. 

Tannbergsskolan
Efter fotografering, högtidstal, lunch och betygsutdelning i aulan går studenterna ut från Tannbergsskolan klockan 13.10. Där väntar uppvaktning av nära och kära på gräsplanen nedanför skolan. Cirka 30 minuter senare bär det iväg med studentflaken som cirkulerar runt på kommunens gator.

Finnbacksskolan
Eleverna i årskurs nio samlas 09.45 vid stadskyrkan. Efter kyrkan uppvaktas eleverna av sina anhöriga och klasserna samlas för fotografering. 11.15 blir det avslutning på MB med gemensamt fika för elever i årskurs nio och skolans personal. 

Skolavslutningsfest på torget
På kvällen väntar skolavslutningsfest på torget - för 16:e året i rad. Kvällsunderhållningen inleds 19.30 på lilla scenen med framträdande av Lyckselebandet Män från Norr. En spelning som innehåller en trevlig överraskning som bandet kommer att presentera tillsammans med Lycksele Manskör.

20.45 intas stora scenen av artisten SVEA. 22.15 är det Anis Don Demina tur att stå i strålkastarljuset. 

Redan från klockan 16.00 finns JK Event på plats med hoppborgar. Det blir även en hel del dans på Lyckseles torg under programpunkten Just Dance med Maja Lundh och Klara Hasselvik.

Välkommen!

 

 

 

 

Uppdaterad den 13 juni 2019