Till huvudinnehåll

Besök oss under "En dag på stan"

Linda Algotsson

Hur kan Lycksele bli mer attraktivt? Under ”En dag på stan”, lördag 25 augusti klockan 10.00-15.00, finns vi på torget för att höra vad du tycker. 

En viktig del i projektet Attraktiva Lycksele är att få medborgarnas synpunkter på vad som skulle kunna höja Lyckseles attraktivitet. Nu på lördag får alla som vill skicka in sina tyckanden via Mentimeter, en webbtjänst där man anonymt svarar på frågor i realtid.

Åsikterna presenteras live
Det som krävs för att delta är en mobil, surfplatta eller dator med tillgång till internet. Resultatet kommer att visas live på den stora bildskärmen på torget. - Vi finns i ett av tälten intill scenen på torget och vi hoppas på många besök. Även dem som inte har möjlighet att vara på plats kommer att kunna delta i undersökningen. Jag ser verkligen fram emot att ta del av allas åsikter, säger Linda Algotsson, projektledare Attraktiva Lycksele.

Önskar stort gensvar
Förutom aktiviteten på torget ska länken till undersökningen delas via Staden i Lapplands Facebooksida och Lycksele kommuns hemsida under lördagen. Mellan klockan 10.00 och 15.00 finns det möjlighet att skicka in svar.
- Förhoppningen är att även utflyttade Lyckselebor och besökare ska göra sin röst hörd, säger Algotsson.

Vi hjälper dig som behöver
För dem som känner sig osäker kring den digitala tekniken, eller behöver få annan stöttning för att kunna delta, finns representanter från Lycksele kommun och e-RUM (servicecenter som vägleder personer med digitala ärenden och tjänster) på plats.

Välkomna!

 

Uppdaterad den 23 augusti 2018