Till huvudinnehåll

Årets Tillväxtföretag - Acon

Acon

En av utmärkelserna som delas ut under Guldkalaset är Årets Tillväxtföretag. I denna kategori är det kommunstyrelsens arbetsutskott som utser vinnaren och i år är det Acon som prisas. 

Acon, som levererar säkra IT-lösningar, som molntjänster från sitt datacenter och som är kundernas IT-avdelning, har utsetts till Årets Tillväxtföretag 2017.

Motiveringen lyder:
Med en tydligt uttalad vision har Acon tillsammans med både medarbetare och kunder gjort en enorm resa från liten till stor. Hög kvalitet, hårt arbete och utvecklingsvillig personal skapar goda resultat och det är bergsäkert.

Stor utveckling
Det är inte bara i år som Acon uppfyllt kriterierna för att utnämnas som Årets tillväxtföretag. Lyckseleföretaget har haft en stor tillväxt under flera år med en ökad omsättning på drygt 30 procent.
– Det är ju alltid roligt att bli uppmärksammad, att få en belöning för det hårda arbete som faktiskt alla våra 33 medarbetare gör. Det är bevis för att vi inte bara gör en sak rätt, utan flera saker. Det finns två saker som är väldigt viktiga för oss och det är att vi ska vara världens bästa arbetsplats och leverera världsklass, säger Johannes Näslund, vd Acon.

Fotograf: Rakel Sikström

Uppdaterad den 7 november 2017