Till huvudinnehåll

Vi har en vinnare!

Teckningstävlingen "En Hållbar Värld" är nu avgjord, och vi har en vinnare! Förstaplatsen går till klass 3A från Forsdalaskolan. Ett stort grattis till klassen för deras fantastiska bidrag som tydligt visar vikten av det arbete som vi utför på Lycksele Avfall och Vatten.

Vi delar elevernas åsikt att "återvinning kan hjälpa oss att rädda världen". Det är just sådana budskap som hjälper oss att rädda vår planet. Stort tack till klass 3A för er inspiration och ert engagemang för en hållbar framtid!

Det vinande bidraget visas upp lite längre fram i vår. Håll utkik efter våra avfallsbilar och följ våra kanaler på sociala medier, Instagram och Facebook. 

Teckningen kommer att pryda våra avfallsbilar. I vår kommer vi stolt presentera avfallsbilen med sin nya design för vinnarklassen och bjuda på glass, samtidigt som vi överlämnar ett diplom. Som en del av vinsten får vinnarklassen även välja en miljöorganisation som vi kommer att skänka 5000 kronor till som en uppmuntra till deras fortsatta engagemang för att göra världen till en bättre plats för oss alla.

Uppdaterad den 7 mars 2024