Till huvudinnehåll

Anläggningsjord till försäljning - SLUTSÅLT!  SLUTSÅLT!

Gräsmattejord/Anläggningsjord

15 juni 2021 - SLUTSÅLT!  SLUTSÅLT!
Anläggningsjorden kan används för anläggning av gräsmatta, förbättning av gräsmatta och i blomrabatt.

Man åker till kundtjänstmottagningen på Lycksele ÅVC för att registrera och eventuellt betala. När du betalt eller registrerat namn och adress för fakturering åker du till anvisad plats för lastning. Vår traktor lastar ditt släp med den mängd som du anser att släpet är avsett för.

Anläggningsjorden kostar 210 kronor per ton (exempelvis lastbilstransport).
Ett släpvagnslass kostar 500 kronor per lass.

Betalning
Privatpersoner kan betala med swish.
Företag och de privatpersoner som önskar lämnar faktureringsuppgifter så skickas faktura ut. Blankett finns för ifyllnad.

Eget släp 
Om du vill hämta med eget släp så kostar det 500 per lass. Det måste vara en öppen släpvagn. Kåpsläp lastas inte och det är du som kund som säger stopp och ansvarar för hur mycket jord ditt släp klarar av att bära. Lavab tar inget ansvar för skador på släpvagnarna.

Beställd transport 
Frakt med vår lastbil kostar 468 kronor per lass upp till 1 mil från Återvinningscentralen, varje kilometer utöver kostar 10 kronor.
208 kronor gånger antal ton anläggningsjord tillkommer.
Du väljer själv hur många ton du vill ha men vi kan som mest ta med oss cirka 12 ton jord per utkörning. Leverans sker med 3 axlig lastbil.

Vid beställning av transport, fyll gärna i blankett för beställning samt skicka in den till kundtjanst@lavab.nu

Att tänka på vid leverans

  • Bredden på tipplatsen bör vara minst 3,5 meter, betydlig mer om lastbilen måste svänga in till tipplatsen.
  • Fri höjd ska vara 4,5 meter, tänk på att när vi ska tippa av materialet så sticker flaket upp minst 7 meter, tänk på ledningar vid tipplatsen.
  • Om du inte kan vara hemma för att ta emot materialet är det viktigt att vi kan nå dig på telefon. Detta för att undvika att vi av någon anledning måste avbryta leveransen. Är du inte hemma ska märka ut lossningsplatsen tydligt.
  • Vid nedsatt bärighet på vägen, till exempel BK2 eller skyltat med max totalvikt/axelvikt, meddela detta vid beställning.
  • Bomkörning - Om vi ej kan leverera produkten på grund av att vi har fått oriktiga uppgifter i form av leveransadress, telefonnummer, bärighetsklass på väg eller framkomlighet godkänns inte återbetalning.
  • Betalningsvillkor vid fakturabetalning, 30 dagar netto.

 

Uppdaterad den 15 juni 2021