Till huvudinnehåll
    LAVAB > Nyheter > Jennie är ny på kontoret – Välkommen till LAVAB!

Jennie är ny på kontoret – Välkommen till LAVAB!

Det händer mycket i vår bransch nu och vi har förstärkt kontoret. Möt Jennie! Vårt senaste stjärnskott. Jennie kommer ni bland annat möta i vår kundtjänst men det ligger fler arbetsuppgifter på hennes bord.

Vad lockade mest med den här tjänsten hos oss på LAVAB och på kontoret?

  • Jag är född och uppvuxen i Lycksele och ser fram emot att få jobba för min hembygd. Det var dessutom dags för en ny utmaning! Här blir mina arbetsuppgifter så mycket mer varierande än i mitt tidigare jobb, det ser jag fram emot. Och branschen, sist men inte minst, den är så viktig för ett välmående samhälle.

Vilken blir den största utmaningen med jobbet tror du?

  • Ja såklart att lära sig en helt ny bransch med dess regler och föreskrifter. Men det är ju också det som är spännande och det jag ser mycket fram emot.

Vem är du utanför kontoret?

  • Jag bor tillsammans med min man och våra tre barn på 10, 7 och 5 år, plus en busig dvärgschnauzer på snart ett år. Så det är fullt upp på fritiden! Familjen tycker om att vara utomhus, det blir mycket skoter och korvgrillning och självklart hundpromenader. Jag har även ett intresse för bakning och det är nog inget som kan slå nygräddade bullar med ett glas kall mjölk till.

Jennie kommer senast från Arbetsförmedlingen där hon jobbade med att ge personlig service till jobbsökande. Hon har servicekänsla, ett miljötänk och har alltid nära till skratt. Det gillar vi! Varmt välkommen till LAVAB.

Uppdaterad den 21 mars 2022