Till huvudinnehåll
    LAVAB > Nyheter > Tävling - vinn boken Vega upptäcker Vatten och Avlopp

Tävling - vinn boken Vega upptäcker Vatten och Avlopp

Vi uppmärksammar Internationella barnboksdagen (2 april) med en tävling! Vinn den finfina barnboken ”Vega upptäcker Vatten och Avlopp”. 

Boken tar upp mystiken kring vatten och avlopp, frågor som vi tror många barn grubblar över och kanske även en del vuxna? ”Vart tar bajset vägen egentligen? Hur får vi rent dricksvatten i kranen? Och vad händer med allt regnvatten?”

Alla barn mellan 3 till 9 år kan vara med och tävla – rita en rolig toalett. Tävlingen går ut på att rita en rolig toalett och skicka in till oss. En jury på Lavab väljer ut de vinnande bidragen. Tävlingen pågår fram till 16 april.

Skicka in ditt bidrag eller kom förbi
Skicka in ditt bidrag med posten eller om du vill komma förbi kontoret på Skolgatan 11 (våning 3), helgfria vardagar mellan klockan 09.00-15.00.

Signera konstverket med namn och ålder, skicka med en lapp med din postadress. Är du en av vinnarna så kommer boken till din brevlåda och din teckning kommer att synas i ett facebookinlägg.

Hit postar du ditt bidrag: Lycksele Avfall och Vatten AB, 921 81 LYCKSELE

Vi ser fram emot alla fina toalettbilder! 

Alla bidrag vi får in ska vara godkända av konstnären för publicering i Lycksele Avfalls och Vattens informationskanaler, digitalt samt i tryck.

 

Tävligen genomförs för att uppmärksamma den Internationella barnboksdagen som firas 2 april varje år, världen över till minne av HC Andersens födelsedag och för att uppmärksamma barn- och ungdomslitteratur och inspirera till läsning.

Uppdaterad den 6 april 2023