Välkommen till Lycksele kommuns webbplats

Kundens resa i din webbshop

Datum: 17 november 2021

Tid: 08:30 - 11:30

Ort: Online

Plats: Digitalt

Arrangör: NiMR, Näringslivsutveckling i möjligheternas region

Kontakt e-post: karin.lundberg@storuman.se

Välkommen att anmäla dig till workshop 4 – Digitala affärer på kundens villkor – kundresa och webbshop

Riktar sig till företag med befintliga webbshopar som vill få dem att lyfta ytterligare. Hjälper företagaren identifiera kundens frustrationer och hur den generelle besökaren förväntar sig bli bemött av din sida. Hur du kan öka din konverteringsgrad. 

17 november kl 08:30-11:30 Plats: online
Läs mer och anmäl dig senast 3 november.

Upplägg

Innan varje workshop får deltagaren svara på ett antal frågor för att analysera sina egna förutsättningar och kunskap inom ämnet. Detta för att vara effektiva med tiden samt för att optimera möjligheterna att tillgodogöra sig workshopinnehållet. 

Under varje workshop är det gruppdiskussioner för att låta deltagaren ta in det som sagts och utbyta tankar med varandra. Innehållet består av 50 % varför och 50 % kunskap. Målsättningen i varje del är att få en ökad förståelse för varför de olika delarna påverkar varandra, hur man kan få helheten att lira, men framförallt att själv kunna se vad som behöver göras i sin egen verksamhet. 

Efter varje workshop får deltagaren med sig ett digitalt kompendium med en sammanfattning av workshopinnehållet. I varje kompendium finns en uppmaning att testa beskrivna verktyg och metoder på sitt eget företag och skicka in till ansvarig workshopledare. För den som skickar in sin uppgift i tid ingår en halvtimmes coachning för att följa upp uppgiften.

I samarbete med

Uppdaterad den 19 augusti 2021