Välkommen till Lycksele kommuns webbplats

BLI KÖPBAR

Datum: 24 november 2021

Tid: 09:00 - 16:00

Plats: Digitalt

Arrangör: Näringslivsutveckling i möjligheternas region

Workshop för dig som säljer varor eller tjänster. Hur gör du det lätt för kunden att köpa och hur tjänar du pengar på det du gör? En djupdykning i paketering, prissättning och intäktsmodeller.

Genom gemensamma diskussioner med stöd av Liselott Bruse kommer du i en digital heldagsworkshop att få arbeta fram det bästa upplägget för just din business. Dagen är kostnadsfri men antalet deltagare är begränsat!

Liselott Bruse har lång erfarenhet av affärsutveckling, både genom rådgivning, coachning och som chef i små-och medelstora företag.

Kundresan
Hur upplever kunden din produkt/tjänst? Kundresan kommer att vara din utgångspunkt till att förstå kunden och sedan förenkla, förbättra och förtydliga ditt erbjudande.

Bli köpbar
Hitta kunder som vill och har förmåga att köpa. Vad krävs för att en kund ska köpa och vilka hinder kan finnas för köp? Kan du påverka kundens beslut att köpa?

Prissättning och intäktsmodeller
Hur tjänar du pengar på det du gör? Vi går igenom olika typer av intäktsmodeller och du får kunskap om hur du kan tänka kring prissättning.

Paketera din tjänst
Vi visar exempel hur man kan paketera, följt av individuellt arbete, att prissätta och paketera din tjänst och skapa ett erbjudande genom en ny intäktsmodell.

Efter workshopen får du möjlighet till ett uppföljande coachingmöte med workshopledaren, för att bolla frågor och idéer, samt ett stöd att komma vidare i din process.

Läs mer!

Anmäl dig via denna länk →

Uppdaterad den 5 oktober 2021