Välkommen till Lycksele kommuns webbplats

Rusksele hösten 2018

13 december anordnade Lycksele kommuns näringslivskontor en företagarlunch. Ett drygt tiotal företagare från Rusksele med omnejd sammanstrålade på Restaurang 363. Maria Hedblom, Sparbankstiftelsen var en av de inbjudna gästerna.

Maria Hedblom berätta om vilka möjligheter innovativa företag har att via Sparbanksstiftelsen få tillgång till riskkapital för att växa och utvecklas.
Johan Celinder, Lycksele kommun berättade om aktuella och kommande upphandlingar, Calle Franklin, Företagarna berättade om de aktiviteter som föreningen arbetar med.
Marie Öhlund lyfte frågan om Blåklockan som nytt trygghetsboende, att arbetet pågår med att ta fram en genomförande plan. Funktionen boendevärd är en del av frågan. Skulle det vara möjligt att kommunen, företag eller föreningar på något sätt samarbetar och gör så att det blir möjligt att genomföra, var en fråga som dök upp.

Alla deltagare tyckte att det var ett trevligt och bra initiativ med företagslunchen. Därför beslutades det att nästa företagarträff i Rusksele kommer att ske under våren 2019.

Uppdaterad den 9 april 2019