Välkommen till Lycksele kommuns webbplats

3D teknik

Datum: 10 april 2019

Tid: 11:00 - 14:30

Ort: Lycksele

Plats: Sjukhusbiblioteket

Arrangör: Innovation+

Kontakt: Annelie Karlsson

Kontakt tel: 073-0880936

Kontakt e-post: annelie.karlsson@lycksele.se

Gå från idé till verklighet med hjälp av 3D-teknik 

Lär dig mer om hur du kan använda 3D-teknik för att visualisera dina idéer. I samband med biblioteksveckan kommer Innovation+ och vår samarbetspartner Inlandets Teknikpark att demonstrera tekniken på Lycksele sjukhusbibliotek. 

Kom, titta och lär dig mera. Har du en idé som kan förbättra vård, hälsa och omsorg så finns också vår affärscoach från Innovation+ på plats. Med affärscoachen kan du om du vill bolla dina idéer. Bibliotekets personal hjälper dig också att hitta innovativ litteratur.

Innovation+ är ett samverkansprojekt där huvudmålet är att fler produkter och tjänster inom vård, hälsa och omsorg ska komma användarna till nytta. För att nå dit hjälper vi personal, företag och andra privatpersoner med idéer att utveckla dem för användning inom hälso- och sjukvården.

Inlandets teknikpark är ett samarbete mellan företag i regionen, kommunerna Dorotea, Storuman, Vilhelmina och Åsele samt Malgomajskolan och Lärcentrum i Vilhelmina. Tillsammans skapar vi en gemensam plattform för de tillverkande industrierna i syfte att öka och behålla kompetensen i regionen, matcha utbildningar med behov och skapa intresse  för teknik redan i grundskolans yngre årskurser.

 


Uppdaterad den 3 april 2019