Välkommen till Lycksele kommuns webbplats


Ramp-/fältpersonal till Lycksele Flygplats

Lycksele Flygplats söker nu två medarbetare till ramp/fält.

OM JOBBET

Uppdraget avser huvudsakligen brand- och räddningstjänst, snöröjning, underhåll av fordon samt arbetsuppgifter förenat till handling av flygbolag såsom avisning av flygplan, lastning, lossning av bagage, frakt, tankning med mera. Som flygplatsmedarbetare arbetar du i tvåskift och i team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Uppdraget innebär även en del administrativt arbete.

Vi har kollektivavtal tecknat med Transportarbetarförbundets flygavdelning 46.

OM DIG

Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann med ett gott bemötande. För att trivas i uppdraget behöver du vara lyhörd och ha förståelse för verksamhetens behov. Eftersom arbetet till stor del sker i team behöver du ha god social kompetens och samarbetsförmåga. Du behöver även ha förmågan att arbeta självständigt med ett personligt flygsäkerhetsansvar. Eftersom arbetsbelastningen kan variera över tid behöver du även kunna prioritera och ställa om i arbetet vid behov. Vi söker dig med god datorvana och med förmågan att hantera de vanliga Office-programmen. Eftersom dokumentation och administrativt arbete är en del av uppdraget behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Erfarenhet från snöröjning är meriterande, liksom erfarenhet av underhåll av tunga fordon. Flygplatsen är securityklassad och civilt skyddsobjekt, därför behöver du vara beredd på att genomgå säkerhetsprövning och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

KRAV

Körkort B

Körkort C (om du saknar detta ska du vara beredd att ta det på egen bekostnad)

Arbetet kräver att du har god fysik och hälsa eftersom du kommer att ingå i flygplatsens räddningstjänst.

OM OSS

Lyckseles centrala läge i länet gör staden till en viktig knytpunkt. Från Stockholm till Lycksele är den beräknade flygtiden ungefär 1 timme och 20 minuter. Att kunna nå Stockholm, Berlin och New York från Lycksele är en framgångsfaktor för tillväxt i regionen och de människor som bor här. Även den ambulanshelikopterverksamhet som utgår från flygplatsen bidrar till en livsviktig samhällsfunktion när avstånden mellan fjäll och sjukhus är mycket stora. Lycksele flygplats är med sitt strategiska läge avgörande för att inlandet ska kunna erbjudas specialiserad samhällsservice som akutsjukvård, BB, sjuk- och transplantationstransporter. Lycksele Flygplats lägger grunden för ett levande samhälle, där frihet att bo eller flyga vart du vill är en självklarhet.

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se vår broschyr: http://www.sebroschyr.se/lyckselekommun/WebView/

OM ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

 

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest män och därför hoppas vi att även kvinnor söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

KONTAKTPERSONER

Operativt ansvarig, Anders Israelsson, telefon 0950-275 67

Funktionsansvarig ramp, Torbjörn Nilsson, telefon 0950-275 65

Företrädare för Transportarbetareförbundet, Carl-Bertil Essebro, telefon 0950-275 65

 

Välkommen med din ansökan märkt med ref nr 2/2019, senast 2019-08-18. Du ansöker via http://www.hrsupporten.se/lyckseleflygplats.php eller via brev till Lycksele kommun, Kommunstyrelsens förvaltning, 921 81 Lycksele


Uppdaterad den 4 juni 2019