Välkommen till Lycksele kommuns webbplats


Näringsliv och arbete

Mikael Axelsson hänger upp jackor i butiken

I Lycksele är det nära till det mesta och på plats finner du en välkomnande kommun, både att besöka, bo och verka i. 

I Lycksele finns en stark och växande arbetsmarknad, där olika arbetsgivare erbjuder en rik variation av sysselsättningar. Lycksele kommun är en stor arbetsgivare med en bredd av yrkesområden. Här finns goda möjligheter att hitta just ditt drömjobb.

I Lycksele finns även ett livskraftigt näringsliv som spänner över många olika branscher. Har du en affärsidé eller är du nyfiken på Lyckseles företagsmiljö?
Vårt näringslivskontor hjälper dig med alla frågor som rör företagsamhet och företagsetableringar.

Kalender

 
AI frukost

Tid: 07 maj 2019 07:15 - 09:00

Artificiell Intelligens är något som allt mer påverkar näringsliv och samhällsfunktioner. Hur kommer man igång med att jobba med AI och vad händer lokalt hos oss i Lycksele? På teknikfrukosten 7 maj har vi därför bjudit in två aktörer inom området för att berätta vad som pågår, planeras och tänks kring Artificiell Intelligens.


Svenskt näringsliv

Tid: 09 maj 2019 11:00 - 12:30

Upphandlingar i praktiken - rim och reson i kravställandet.

Välkommen på lunchmöte med Svenskt Näringsliv den 9 maj klockan. Att ställa rimliga och relevanta krav i upphandlingar gynnar alla inblandade parter. Sista dag för anmälan är den 3 maj.


Mötesplats Lycksele

Tid: 22 maj 2019 10:00 - 23 maj 2019 12:30

22-23 maj är det Mötesplats Lycksele, årets tema är Drivkrafter och konkurrenskraft. Under dagarna finns ett omfattande program med exempelvis tio valbara seminarier. 

Läs mera här!


Visa alla     

Kontakta sidansvarig: Webmaster
Uppdaterad den 12 februari 2019