Välkommen till Lycksele kommuns webbplats


Danskarusellen 2018: Dansworkshop

Dansworkshop

Datum: 19 januari 2018

Tid: 19:00 - 22:00

Ort: Lycksele

Plats: Fritidsgården Midgård

Arrangör: Studiefrämjandet

Webbplats: https://www.facebook.com/events/395390390883819/

Kontakt: Fritidsgården Midgård

Kontakt tel: 0950-166 30

Kontakt e-post: fritidsgardar@lycksele.se

Den 19 januari kommer Savagepandaz till Ungdomsgården i Lycksele för att hålla i en workshop i Afrobeat/dancehall/hiphop. Missa inte det! 

Danskarusellen är en rikstäckande dansturné i tävlingsformat där alla som anmäler sig är garanterade minst 3 scentillfällen runt om i Västerbotten. Inom ramen för Danskarusellen 2018 arrangerar Studiefrämjandet workshops i dans tillsammans med dansgruppen Savagepandaz. Den 19 januari kommer Savagepandaz till Ungdomsgården i Lycksele för att hålla i en workshop i Afrobeat/dancehall/hiphop. Missa inte det! 

Workshopen är gratis och öppen för alla att delta i oavsett ålder eller förkunskaper. Anmäl er via länken för att vara garanterade en plats. 

http://www.studieframjandet.se/Kurs/lycksele/Danskarusellen-2018-Dansa-med-Savagepandaz-/707274/ 
Kom och dansa med Saba & Alpha! 

Anmälan till Danskarusellen är fortfarande öppen så välkommen med din anmälan till francesca.vincentie@studieframjandet.se
mer information om Danskarusellen: www.danskarusellen.se 

Information om Savagepandaz: 

Savagepandaz är en urban dansgrupp som skapades för två år sen. De har uppträtt på många platser, allt från gatorna i Paris till scenen på Umeå Live där de vann P3 tävlingen med Niklas Andersson samt tävlat i många tävlingar och vunnit även lokala tävlingar som Urban north - Deras hårda arbete och erfarenhet har lett till att de blivit en succe på Instagram med över 80 000 följare och rörelsen fortsätter att växa för varje dag. Deras kärlek till hiphopkulturen har gjort att de anammat de stilar som medföljer i streetkulturen till stor grad, men inte utan att bredda sina färdigheter och egenskaper utanför de ramar som Hiphop innebär. Afro, dancehall, house, för att nämna ett fåtal av de stilar som även inkorporeras i deras underhållande koreografier, vilket har gjort så stora artister som Toofan och Eugyn även gett dem igenkännande genom att dela deras koreografier med sina egna fans. 

@officialsavagepandaz

Kategori: Kultur

Kontakta sidansvarig: Niklas Karlsson
Uppdaterad den 8 januari 2018