Välkommen till Lycksele kommuns webbplats


Driftstörning - Forsdala

vatten från kran

En vattenläcka har uppstått på Granitvägen i Lycksele. Stängning av vattentillförsel sker under förmiddagen till Granitvägen 11 till 17 samt 18 till 34. Sms skickat till berörda. Vattentank utställd vid Granitvägen 28.
Uppdaterat fredag 20 april klockan 15:20. Vattentillförseln är öppnad. Läckan lagad.

Boende mellan Granitvägen 13 och 24 har minskat vattentryck på grund av läckan. Lagning av läckan kommer att påbörjas så snart vi kan. Meddelande om hur snabbt det kan ske återkommer vi om.

Uppdaterat: Lagning av läckan påbörjas under fredag förmiddag

På grund av läckan kan missfärgat vatten uppstå, förrutom på Granitvägen, även i kringliggande område. Missfärgningen är inte farlig men var försiktig med tvätt av kläder.

Frågor, kontakta kundtjänst LAVAB på telefon 0950-167 20 eller skicka mail till kundtjanstlavab@lycksele.se

Det har inträffat ett vattenavbrott på Granitvägen 11-17, 18-34, på grund av vattenläcka. Vattnet kommer att stängas närmaste timmen. Spola upp vatten för användning i kök och toalett. Vattentank utställd vid Granitvägen 28. Vi har lokaliserat brottet, och gör allt vi kan för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten ock tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola kallt vatten för att snabbare få rent vatten. Vid frågor, ring Kundtjänst LAVAB i kontorstid på Telefon: 095016720. Du kan även skicka e-post till: kundtjanstlavab@lycksele.se.


Uppdaterad den 20 april 2018